IK DENK – inclusieve theatervoorstelling van ZET6 de inclusieve kunstenwerkplaats van GC De Zeyp

La Noche sin Estrellas, Antwerps Kathedraal Koor en Gelijkgestemd, inclusiekoor MPI Oosterlo
maart 18, 2017
Het bijna onhoorbare lied van de rozen, Jean-Marie Oriot
maart 18, 2017

IK DENK is een ontroerende inclusieve theater/dansvoorstelling met prachtige beelden en live muziek.
IK DENK is de allereerste theaterversie van het gelijknamige boek, met teksten van Toon Tellegen en prachtige illustraties van Ingrid Godon, die hiervoor de Boekenpauw 2015 ontving. De tekeningen uit het boek zullen ook in de voorstelling te zien zijn.
De regie van IK DENK is in handen van Caroline Rottier die zich sinds tien jaar toelegt op het maken van professionele theatervoorstellingen met personen met beperkingen in Brussel, Mortsel en Bergen. De poëzie van de tekeningen van Ingrid Godon en de gevoeligheid en humor in de teksten van Toon Tellegen sluiten zeer mooi aan bij de sfeer waarin zij werkt en vermengen zich prachtig met de belevingswereld van personen met een beperking.
De voorstelling raakt gevoelens als vreugde, verdriet, angst en woede op poëtische wijze aan, wil een breed en divers publiek bereiken en aantonen dat wij allen verbonden zijn en zonder onderscheid bovenal MENS!
Welkom!

De voorstelling is een familievoorstelling toegankelijk voor jong en ouder!

Regie Caroline Rottier, Teksten Toon Tellegen, Beelden/illustraties Ingrid Godon,
Beeldbewerking Bernaded Dexters, Dans Lisa Gunstone, Sax Jeroen Capens,
Drum Steven Van Gelder, Contrabas Otto Kint, Sounddesign Rob Kanters,
Spelers Sophie De Breuck, Lisa Gunstone, Krijn Hermans, Marjolijn Hummel, Paul- Emmanuel Lienart, Pavel Pauwels, Tomas Pevenage, Wido Platteau, Nena Platteau, Ann-Sophie Schepers, Marc Vanattenhoven, Andy Van Den Broeck, Zoë Verrezen en Bjorn Weymiens Begeleiding spelers Ingrid Michiels (ZET6)

www.dezeyp.be
ZET6 inclusieve kunstenwerkplaats

Tijdstip: 16.00-17.00
Locatie: HETGEVOLG